وي در نشست علمي و پژوهشي با عنوان معرفي فرشهاي دستبافت موزه آستان قدس رضوي در محل بنياد پژوهش هاي اسلامي آستان قدس رضوي خاطرنشان کرد: گنجينه فعلي فرش با زيربناي حدود هزار مترمربع يکي از بزرگترين مجموعههاي فرش ايران است.
کفشدار طوسي گفت: آثار فراواني از فرشها، تابلوفرشها و منسوجات نظير سوزندوزيها، گلابتوندوزيها و معرقدوزيهاي دوره صفويه تا عصر حاضر را در معرض نمايش عموم قرار داده است.
وي تصريح کرد: موزه آستان قدس رضوي در مسير توسعه و به نمايش درآوردن آثار تاريخي و فرهنگي گامهاي بسيار بزرگي برداشته است.
رئيس اداره گنجينههاي موزه آستان قدس رضوي ادامه داد: حفاظت و نگهداري از بخش مهمي از نفايس هنر اسلامي و ايراني که ساليان متمادي زيرگام هاي زائران بارگاه حضرت رضا (ع) و يا به عنوان پرده مورد استفاده بوده و متبرک است از اهداف مهم آستان قدس رضوي است.
وي افزود: با توجه به فرايند دائمي اهداي آثار و اشياي فرهنگي و تاريخي در آينده نزديک شاهد موزههاي تخصصي جديدي در آستان قدس رضوي باشيم و در کنار آن عرضه مجازي گالريهاي موزه از طريق سايت جهاني ايکوم (شوراي جهاني موزهها) نيز در حال انجام است.
در ادامه اين نشست مقالاتي با عنوان شناسايي و بررسي فرشهاي بلوچي خراسان و صنايع دستي توسط مدير سايت اطلاعرساني فرش ايران شاخه خراسان بزرگ و مشاور سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي ارائه شد.
115/
انتهای پیام/